McKinsey & Company, The Post Building

McKinsey & Company, The Post Building

Designed by MoreySmith, in conjunction with project manager, CBRE, and fit-out contractor, BW: Workplace Experts, The Post Building is now the new London HQ for management consulting firm McKinsey & Company.

The project won best Fit Out of Workplace in the London category at the BCO Awards 2020 and features MASS bespoke floor tiles throughout the reception as well as MASS wall panels with cast in grooves to create a unique linear pattern. Tea point zones across all floors feature MASS surfaces and claddings in a range of colours and textures. 

Project Team:
Morey Smith www.moreysmith.com
CBRE www.cbre.co.uk
BW: Workplace Experts www.wearebw.com

Photo Credits:
PHILIP DURRANT Architectural & Interiors Photography www.philipdurrant.co.uk

Samples Used:
MPG42, BB40 Shuttered, CW32, DB31, BC12

Products Used:
- Wall Panels
- Floor Panels
- Surfaces
Enquire Now
Samples used
Click below to visit our dedicated colour page:-

Whatever the colour of concrete, you can reply on MASS to create it for you. 

See all samples

Please note that on our website we use cookies necessary for the functioning of our website, cookies that optimise the performance. To learn more about our cookies, how we use them and their benefits, please read our Privacy Policy. By using our site you accept our Terms and Conditions.

×